Ingredienser 10 pers.
30 NATURLI´ Nuggets
2 kg små kartofler
3 dl Bähncke Agurke Relish
3 fennikel
2 citroner
2 bundt friske krydderurter
Sådan gør du
Grøn ramsløg/persille gel
- Ramsløg/ persille gel er sat med agar agar. (standard 2 g agar agar til 140 ml væske.)
- Nye letsaltede danske kartofler grilles hårdt.
- Agurkerelish røres med fennikel, løvstikke samt citronsaft. Citronskrællen bruges til saucen.
Bajan Hotsauce
- Bajan hotsauce krydres med worchistershiresauce og knuste nelliker.
- Hotsaucen er lavet på planterester, der er fermenteret og kan laves på 1-2 uger.
- Vejledning af Bajaj hotsauce. Alle planterester fra daglig produktion skylles og gnubbes med salt. Skylles igen og dækkes med en saltlage på 2-2,5 % med de krydderier man selv ønsker. Mål ph værdi undervejs. Den skal være under 4. Skal det gå stærkt kan man vakumpakke sine rester og krydderier og derefter blende dem. Saucen er jævnet med citronskræl ( de indeholder meget pektin og kan bruges til at koldjævne ikkenewtonske væsker)
- Anret kartofler, NATURLI´ Nuggets og gelé på en tallerken. Top med fennikelsalaten og Bajanhotsauce.
- Drys med frisk urter og blomster.