Ingredienser 10 pers.
2 dl Bähnche Dijon Sennep
4 spsk. wasabi
2 spsk. limesaft
2 dl solsikkeolie
1 spsk. soya
1 ds. Beauvais Økologiske Sorte Kikærter
1 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans
1 ds. Beauvais Økologiske Red Kidney Beans
150 g feldsalat
2 avokadoer
150 wakame tangsalat
1 rødløg
100 g hvidløgsspirer
50 g ærteskud
50 g sort sesam
1 spsk. rosenpeber
Sådan gør du
- Pisk en vinaigrette af Bähncke Dijon Sennep, wasabi, limesaft og solsikkeolie. Smag til med soya og evt. peber.
- Dræn kikærter, cannellini beans og red kidney beans.
- Bland en salat af feldsalat, avokadostykker, wakame tangsalat, rødløgsringe, hvidløgsspirer og ærteskud. Kom kikærter, cannellini beans og red kidney beans på salaten. Hæld wasabivinaigretten på salaten og pynt med sort sesam og rosenpeber.