Japansk multibønnesalat

Ingredienser 10 pers.

2 dl Bähnche Dijon Sennep
4 spsk. wasabi
2 spsk. limesaft
2 dl solsikkeolie
1 spsk. soya
1 ds. Beauvais Økologiske Sorte Kikærter
1 ds. Beauvais Økologiske Cannellini Beans
1 ds. Beauvais Økologiske Red Kidney Beans
150 g feldsalat
2 avokadoer
150 wakame tangsalat
1 rødløg
100 g hvidløgsspirer
50 g ærteskud
50 g sort sesam
1 spsk. rosenpeber

 

 

Sådan gør du

  1. Pisk en vinaigrette af Bähncke Dijon Sennep, wasabi, limesaft og solsikkeolie. Smag til med soya og evt. peber.
  2. Dræn kikærter, cannellini beans og red kidney beans.
  3. Bland en salat af feldsalat, avokadostykker, wakame tangsalat, rødløgsringe, hvidløgsspirer og ærteskud. Kom kikærter, cannellini beans og red kidney beans på salaten. Hæld wasabivinaigretten på salaten og pynt med sort sesam og rosenpeber.

Anvendte produkter

produkt ØKO Sorte Kikærter ØKO Sorte Kikærter

400 g – 12stk

(varenr. 154792)

produkt ØKO Cannellini Bean ØKO Cannellini Bean

400 g – 12stk

(varenr. 154405)

produkt ØKO Red Kidney Bean ØKO Red Kidney Bean

400 g – 12stk

(varenr. 154393)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Anvendte produkter

produkt ØKO Sorte Kikærter ØKO Sorte Kikærter

400 g – 12stk

(varenr. 154792)

produkt ØKO Cannellini Bean ØKO Cannellini Bean

400 g – 12stk

(varenr. 154405)

produkt ØKO Red Kidney Bean ØKO Red Kidney Bean

400 g – 12stk

(varenr. 154393)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik