Ingredienser 10 pers.
1 dl Beauvais Økologiske Black Beans
3 fed hvidløg
6 stk løg
300 gr rødelinser
650 gr tomatpuré
1,5 lt vand
3 spsk citronsaft
10 cm frisk ingefær revet
2 stk pære revet
2 auberginer skrællet og skåret i små tern eller en butternut græskar
Salt og peber
2 stk røde chilier
3 tsk spidskommen
2 tsk nellike stødt
2 tsk kardemomme
3 tsk stødt koriander
2 tsk kanel
1- 1,5 dåse kokosmælk
Evt 2-3 grøntsags boullion terninger efter smag.
Raita:
3 dl yoghurt
1/2 agurk
Lidt Frisk mynte
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg. Tilsæt grøntsagerne sammen med de tørrede krydderier.
- Rist det hele af. Derefter tilsæt de røde linser samt 1 liter væske og de resterende produkter.
- Lad dahl simre 30-40 min. Hold øje med retten og tilføj de sidste 500 ml vand løbende og lad retten koge ind.
- Raita: Skræld agurken, fjern kernerne og skær agurken i små tern. Tilsæt yoghurten eller NATURLI´GREEK STYLE, sammen med mynte.
- Retten toppes med raita efter ønske.
- TIP: Tilføj NATURLI´ Chick Free eller NATURLI´ ØKO Fars for højere proteinindhold. Og udskift yoghurt med NATURLI´ GREEK STYLE hvis retten skal være 100% vegansk.