Grillet spidskål med Crunch Cut Purløg

Ingredienser 10 pers.

2-3 store spidskål
3 dl yoghurt
1 pose KiMs Crunch Cut Purløg & Sco chips
500 g Bähncke Krydderurte Dressing
Neutral yoghurt
2 spk. chillipasta

 

 

Sådan gør du

  1. Youghurt og chilipasta røres sammen. Spidskål steges mørt og cips knuses i mindre stykker.
  2. Anret spidskål med youghurtcreme, og knuste chips. Server med Bähncke Krydderrurte Dressing.

Anvendte produkter

produkt Crunch Cut Purløg & Sco Crunch Cut Purløg & Sco

20 x 160 g

(varenr. 5650009579)

Grillet spidskål med KiMs Crunch Cut Purløg & Sco og Bähncke Krydderurte Dressing er perfekt tilbehør til sommerens grillmenu. Men bestemt også egnet til alle de varme efterårsserveringer og vinterretter.

Den grillede eller stegte spidskålet, får en dejlig sprød yderside og beholder samtidig den sprøde, saftige kål i midten.

I denne opskrift får den grillede spidskål selskab af knuste KiMs Crunch Cut Purløg & Sco og en cremet lækker yoghurt dressing, rørt med chilipasta, der giver smag og fedme til retten. Toppet med Bähncke Krydderurte Dressing der er prikken over i’et.

Retten kan både serveres kold eller lun. Den passer perfekt som tilbehør på buffeten i kantinen, som en lækker frokostservering på caféen eller som en let anretning på restauranten.

Sæt den på menuen og spred glæde med lækkert plantebaseret tilbehør, fyldt med smag og tekstur.

Til alle dine gæster der efterspørger flere veganske og plantebaserede serveringer.

Fra os – til dig der laver mad til mange!

Anvendte produkter

produkt Crunch Cut Purløg & Sco Crunch Cut Purløg & Sco

20 x 160 g

(varenr. 5650009579)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik