Ingredienser 10 pers.
12 NATURLI´Pølser
4 skalotteløg (80 g)
3 peberfrugter
3-4 spsk. tex mex krydderi (taco, fajitas eller lign.)
1½ spsk. røget paprika
1200 g hakkede tomater
600 g chili beans
5 lime
225 g majs
225 g ærter
2-3 dl Bähncke Krydderurte Dressing
100 g jalapenos
1 bundt frisk koriander
1 brød (eller tortilla)
Sådan gør du
- Skær de frosne NATURLI´ Pølser i mindre stykker og brun dem af, ved lav varme, på en pande i olivenolie.
- Hak skalotteløg og peberfrugter og sauter dem i olivenolie i en gryde. Tilsæt tex mex krydderi, røget paprika og hakkede tomater. Lad retten simre under låg i 20 min.
- Tilsæt chilibeans, saft fra 2 limes, majs, ærter og NATURLI´ Pølser. Smag til med salt og peber.
- Anret frijoles charros med Bähncke Krydderurte Dressing, jalapenos, limebåde, koriander og brød eller tortillas.