Ingredienser 10 pers.
300 g NATURLI´ Fars
½ -1 spsk. chipottle krydderi
6 dl NATURLI´ Vegan Mayo
6 spsk. tørret ramsløg (eller purløg)
2-3 kartofler
1200 g hvedemel
1 rødløg
1 frisk rosmarinkvist
2 spsk. rosenpeber
Salt og peber
Sådan gør du
- Optø NATURLI´ Fars og rør den med chipottle krydderi.
- Rør NATURLI´ Vegan Mayo med tørrede hakkede ramsløg.
- Snit kartoflerne i tynde skiver på et madolinjern.
- Rør en dej af 750 ml vand, salt og 1200 g hvedemel. Rul 10 flammekuche bunde ud. (Brug evt. durummel ved udrulning.)
- Fordel ramsløgscreme, chipottle krydret NATURLI´ Fars, kartoffelskiver, rødløg, rosmarinkviste og rosenpeber på bundende.
- Bag flammekuche ved 300 grader i ca. 10 min.
- Tip: Kom evt. mozzarella på.