Flammekuche med ramsløgscreme og plantefars

Ingredienser 10 pers.

300 g NATURLI´ Fars
½ -1 spsk. chipottle krydderi
6 dl NATURLI´ Vegan Mayo
6 spsk. tørret ramsløg (eller purløg)
2-3 kartofler
1200 g hvedemel
1 rødløg
1 frisk rosmarinkvist
2 spsk. rosenpeber
Salt og peber

 

 

Sådan gør du

  1. Optø NATURLI´ Fars og rør den med chipottle krydderi.
  2. Rør NATURLI´ Vegan Mayo med tørrede hakkede ramsløg.
  3. Snit kartoflerne i tynde skiver på et madolinjern.
  4. Rør en dej af 750 ml vand, salt og 1200 g hvedemel. Rul 10 flammekuche bunde ud. (Brug evt. durummel ved udrulning.)
  5. Fordel ramsløgscreme, chipottle krydret NATURLI´ Fars, kartoffelskiver, rødløg, rosmarinkviste og rosenpeber på bundende.
  6. Bag flammekuche ved 300 grader i ca. 10 min.
  7. Tip: Kom evt. mozzarella på.

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

produkt Vegan Mayo Vegan Mayo

2,5 kg (varenr. 157433) 

Anvendte produkter

produkt Fars Fars

3 kg (varenr. 157441)

produkt Vegan Mayo Vegan Mayo

2,5 kg (varenr. 157433) 

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik