INGREDIENSER 10 PERS.
10 Brioche Style Burgerboller
1 kg langefilet/lyssejfilet
2 æg
100 g pankorasp
1 ltr. rapsolie til dybstegning
20 radiser i tyndeskiver
100 g rucola
Tatar sauce:
200 g Bähncke Mayonnaise
1 spsk hakkede kapers
2 spsk hakkede Beauvais Cornichoner
1 tsk Bähncke Dijon Sennep
1 tsk citronsaft/-skal
1 spsk hakket purløg
1 spsk hakket persille
1 tsk hakket dild
SÅDAN GØR DU:
- Panér passende stykker af langefilet eller lyssej i æg og pankorasp.
- Dybsteg dem til de er gyldne. Lægges evt. på fedtsugende papir.
- Bygges i burgerbolle uden sesam. Bunden smøres med tatar sauce, rucola, fisk, tynde skiver af radise, slut gerne af med lidt extra tatar sauce.
- Alle ingredienser til tatar saucen røres sammen og smages til med salt og peber