Fiskeburger

Fiskeburger

INGREDIENSER 10 PERS.

10 Brioche Style Burgerboller
1 kg langefilet/lyssejfilet
2 æg
100 g pankorasp
1 ltr. rapsolie til dybstegning
20 radiser i tyndeskiver
100 g rucola

Tatar sauce:

200 g Bähncke Mayonnaise
1 spsk hakkede kapers
2 spsk hakkede Beauvais Cornichoner
1 tsk Bähncke Dijon Sennep
1 tsk citronsaft/-skal
1 spsk hakket purløg
1 spsk hakket persille
1 tsk hakket dild

 

 

SÅDAN GØR DU:

  1. Panér passende stykker af langefilet eller lyssej i æg og pankorasp.
  2. Dybsteg dem til de er gyldne. Lægges evt. på fedtsugende papir.
  3. Bygges i burgerbolle uden sesam. Bunden smøres med tatar sauce, rucola, fisk, tynde skiver af radise, slut gerne af med lidt extra tatar sauce.
  4. Alle ingredienser til tatar saucen røres sammen og smages til med salt og peber

Anvendte produkter

produkt Mayonnaise Mayonnaise 800 g – 6 stk (Varenr. 150321)
produkt Cornichoner Cornichoner

350 g – 6 stk

(varenr. 157680)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

produkt Brioche style burgerbolle Brioche style burgerbolle
80 g. 3 x 15 stk.   (varenr. 3400.6839)  
Fiskeburger

Anvendte produkter

produkt Mayonnaise Mayonnaise 800 g – 6 stk (Varenr. 150321)
produkt Cornichoner Cornichoner

350 g – 6 stk

(varenr. 157680)

produkt Dijon Sennep Dijon Sennep

1 kg – 6 stk

(Varenr. 150682)

produkt Brioche style burgerbolle Brioche style burgerbolle
80 g. 3 x 15 stk.   (varenr. 3400.6839)  

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik