Ingredienser 10 pers. (40 stk.)
1 skalotteløg (30 g)
300 g NATURLI´ Fars
200 g snitgrønt
2 spsk. hakket ingefær
3 spsk. no fishsauce
3 spsk. soya
1 dl limesaft
4 spsk. sukker
40 blade gyozadej
3 dl NATURLI´ Vegan Mayo
3 spsk. hakkede koriander
3 spsk. hakket mynte
1-2 spsk. chiliflager
3 dl Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
Sådan gør du
- Steg finthakket skalotteløg, NATURLI´ Fars, snitgrønt og ingefær i olivenolie.
- Tilsæt no fishsauce, soya, limesaft og sukker. Køl let af.
- Fold gyozadej om fyldet til dumblings.
- Damp dumblings f.eks. i en bambus steamer i 6-7 min.
- Rør en mayo af NATURLI´ Vegan Mayo, 2 spsk. no fish sauce, hakket koriander, mynte og chiliflager.
- Server dumblings med asiatisk urtemayonnaise, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, snit grønt og friske krydderurter.