Dukkah kebab med NATURLI´ Pulled

Ingredienser 10 pers.

2 rødløg (300 g)
2 spsk. olivenolie
1000 g NATURLI´ Pulled
60 g Dukkah krydderi (se opskrift herunder)
10 pitabrød
1 frillice salat
2 blodappelsin (filet heraf)
3 dl Bähncke Karry Mango Dressing
3 dl Bähncke Aioli
Friske krydderurter

 

 

Sådan gør du

  1. Skær løg i både og vend dem i olivenolie og salt. Bag dem i ovnen ca. 10 min ved 200 grader.
  2. Steg NATURLI´ Pulled med dukkah krydderi.
  3. Lun pitabrødene og fyld frillice salat, bagte rødløg, NATURLI´ Pulled, blodappelsinfileter, Bähncke Karry Mango Dressing, Bähncke Aioli og friske krydderurter i.
  4. Dukkah krydderi (mængden passer til opskriften): 4 spsk. sesam, 4 spsk. solsikkekerner 2 spsk. spidskommen, 2 spsk. korianderfrø, 2 spsk. salt.
  5. Rist alle ingredienser på en tør pande til de tager farve. Kom dem i en morter sammen med salt og stød til krydderblandingen er grovmalet.

Anvendte produkter

produkt Pulled Pulled

3 kg (varenr. 157440)

produkt Karry Mango Dressing Karry Mango Dressing

900 g – 6 stk

(Varenr. 150627)

produkt Aioli Aioli

2,5 kg

(Varenr. 156889)

Anvendte produkter

produkt Pulled Pulled

3 kg (varenr. 157440)

produkt Karry Mango Dressing Karry Mango Dressing

900 g – 6 stk

(Varenr. 150627)

produkt Aioli Aioli

2,5 kg

(Varenr. 156889)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik