Ingredienser 10 pers.
2½ løg
5 fed hvidløg
5 friske røde chilier
5 spsk. rapsolie
5 spsk. stødt spidskommen
2½ spsk. stødt kanel
2½ spsk. stødt koriander
1500 g NATURLI’ Øko Fars
5 tsk. tørrede chiliflager
salt og peber
2½ dåse hakkede tomater
3¾ dl grøntsagsbouillon
2½ dåse kidneybønner
Sådan gør du
- Hak chili, løg og hvidløg fint. Varm olien op i en stor gryde, og steg løg og chili sammen med krydderierne.
- Tilsæt NATURLI’ Øko Fars lidt ad gangen, og lad det blive brunt sammen med løgblandingen, før du tilsætter mere fars. Krydr med chiliflager, salt og peber.
- Tilsæt hakkede tomater og bouillon, og lad det simre i 30 minutter. Rør gerne jævnligt i gryden.
- Vend bønnerne i gryden. Lad retten småsimre i yderligere 25 minutter. Smag til med alle krydderierne.