Ingredienser 10 pers.
150 g NATURLI´ Chick Free
10 store champignons
10 spsk. NATURLI´ Vegan Mayo
5 tsk. Bähncke Taffel Sennep
3 Beauvais Drueagurker, skåret i tern
Salt og citronpeber
Skovsyre
Sådan gør du
- Hak champignon i små tern. Steg dem sammen med NATURLI´ Chick Free på en pande med salt og peber, og lad det køle af.
- Bland NATURLI´ Vegan Mayo, Bähnche Taffel Sennep og de hakkede drueagurker, og smag til med citronpeber.
- Bland det hele sammen.
- Anret det i små skåle, med brød ved siden af eller på et halvt stykke lyst eller mørkt brød og pynt med skovsyre og evt. syltede bøgehatte.
Tip: Udskift champignon med asparges eller prøv halv asparges halv champignon. Prøv også at servere Chick Free Salat i små krustader.