Ingredienser 10 pers.
500 g NATURLI´ Formbar Fars
1½ spsk. grøn karrypasta
2 spsk. friskhakket ingefær
3 spsk. hakkede koriander
600 g forkogte risnudler
2 agurker
200 g gulerodsstave
300 g rød spidskål
2-3 grønne chilier
10 spiselige blomster
1 håndfuld mynte
2 dl Bähncke Mexican Salsa Sauce
1 fl. Bähncke Krydderurte Dressing
Sådan gør du
- Tø NATURLI´Formbar Fars op og rør den med grøn karrypasta, hakket ingefær og frisk koriander.
- Form små eller mellemstore kugler af farsen og bag dem i ovnen ved 200 grader i 12-15 min.
- Snit agurk i strimler på mandolinjern og gulerødder i stave.
- Snit spidskål og skær chili i skiver.
- Anret Bun Cha bowl med risnudler, agurkestrimler, gulerodsstave, rød spidskål, grøn chili, bun cha, spiselige blomster, Bähncke Mexican Salsa Sauce og Bähncke Krydderurte Dressing.