INGREDIENSER 10 PERS.
10 NATURLI´ Brunch Pølser
Bähncke Sandwich Spread
Bähncke Røget Burger Dressing
20 skiver ristet surdejsbrød
Svampe
Blandet salat
Rucola
Blandet frugt
Vegansk yoghurt
Rugfras
Kokoschips
20 små rösti
Soltørrede tomater
Syltede tomater
SÅDAN GØR DU:
- Rist brødet. Steg svampe og rør dem med Bähncke Sandwich Spred, salt og peber. Fyld det i det ristede brød.
- Bland salaten med olie, eddike, honning, salt og peber.
- Lav en mini burger af kartoffelrösti, hakket rucola, soltørrede tomater og Bähncke Røget Burger Dressing.
- Anret den veganske youghurt med Rugfras og kokosflager. Anret frugten i et dekorativt glas.
- Steg de små brunch pølser efter anvisning. Anret det hele på en stor tallerken.