Ingredienser 10 pers.
700 g kartofler
8 spsk. kokosolie
Krydderier (1 dl gærflager, 1 tsk. Bähncke Sennepsmel, 1 spsk. grøntsagssalt, 1 dl løgpulver, 1 tsk., hvidløgspulver, 2 spsk. tahin, ½ tsk. røget paprika)
3 spsk. æbleeddike
3-4 dl kogevand fra kartoflerne
500 g nachos
250 g NATURLI´ Pulled (eller NATURLI´ Fars)
1 ds. Beauvais Red Kidney Beans
20 g jalapenos
Friske krydderurter
Sådan gør du
- Skær kartoflerne i store tern og kog dem.
- Kom derefter kartoflerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.
- Blend til saucen er cremet.
- Anret Nachos med NATURLI´ Pulled.
- Tilbered de veganske Nachos i ovnen v. 200 g. i ca. 15 min. eller til NATURLI´ Pulled er 70 grader.
- Pynt med jalapenos og friske krydderurter.