Vegansk nachos

Ingredienser 10 pers.

700 g kartofler
8 spsk. kokosolie
Krydderier (1 dl gærflager, 1 tsk. Bähncke Sennepsmel, 1 spsk. grøntsagssalt, 1 dl løgpulver, 1 tsk., hvidløgspulver, 2 spsk. tahin, ½ tsk. røget paprika)
3 spsk. æbleeddike
3-4 dl kogevand fra kartoflerne
500 g nachos
250 g NATURLI´ Pulled (eller NATURLI´ Fars)
1 ds. Beauvais Red Kidney Beans
20 g jalapenos
Friske krydderurter

 

 

Sådan gør du

  1. Skær kartoflerne i store tern og kog dem.
  2. Kom derefter kartoflerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.
  3. Blend til saucen er cremet.
  4. Anret Nachos med NATURLI´ Pulled.
  5. Tilbered de veganske Nachos i ovnen v. 200 g. i ca. 15 min. eller til NATURLI´ Pulled er 70 grader.
  6. Pynt med jalapenos og friske krydderurter.

Anvendte produkter

produkt Groft Sennepsmel Groft Sennepsmel

40 g -15 stk

(varenr. 150555)

produkt Pulled Pulled

3 kg (varenr. 157440)

produkt Red Kidney Beans Red Kidney Beans

2600 g – 3 stk

(varenr. 158832)

Anvendte produkter

produkt Groft Sennepsmel Groft Sennepsmel

40 g -15 stk

(varenr. 150555)

produkt Pulled Pulled

3 kg (varenr. 157440)

produkt Red Kidney Beans Red Kidney Beans

2600 g – 3 stk

(varenr. 158832)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik