Palæobrød med grøntsagspaneret fiskefilet

Ingredienser 10 pers.

10 rødspættefileter
2 æg
300 g rasp
100 g grøntsagsrasp (kan erstattes af alm. rasp)
1 dl olivenolie
10 skiver paleobrød
2 dl Bähncke KIK Remo
10 blade frillicesalat
2 citroner
1 bundt frisk dild

 

 

Sådan gør du

  1. Paner rødspættefileterne i en blanding af rasp, grøntsagsrasp, salt og peber. Steg fileterne i olivenolie.
  2. Smør paleobrød med Bähncke KIK Remo og anret med frillicesalat, rødspættefileterne Bähncke KIK Remo, citron og frisk dild.
  3. Undgå madspild! Grøntsagsrasp: Brug dine grøntsagsrester til panering. Finthak dem og tør dem ved 100 grader i ovnen i ca. 2 timer.

Anvendte produkter

produkt KIK REMO KIK REMO

245 g – 8 stk

(Varenr. 157847)

Anvendte produkter

produkt KIK REMO KIK REMO

245 g – 8 stk

(Varenr. 157847)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik