NATURLI´ Portobelloburger

Ingredienser 10 pers.

20 portobellosvampe
10 NATURLI´ Burger (100 g)
200 g blåskimmelost (eller cheddarost)
3-4 dl Bähncke Burger Dressing
1 hoved friliccesalat
2 tomater
1 rødløg
10 Beauvais Rødbeder i skiver
10 Beauvais Drueagurker

 

Sådan gør du

  1. Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.
  2. Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem i ovnen v. 200 g. i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)
  3. Læg NATURLI´ Burger, direkte fra frost på en bageplade og steg dem i ovnen, til de har en centrumtemperatur af 70 grader.
  4. Læg blåskimmelost på bøffen det sidste minut.
  5. Fyld Bähncke Burger Dressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbeder i skiver imellem svampene og anret med Beauvais Drueagurker.

Anvendte produkter

produkt Rødbeder i skiver Rødbeder i skiver

4400 g

(varenr. 151841)

produkt Drueagurker Drueagurker

4300 g

(varenr. 157672)

produkt Burger Dressing Burger Dressing

5 kg

(varenr. 150468)

produkt Burger Burger 100 g - 30 stk - 3 kg (varenr. 157436)

Anvendte produkter

produkt Rødbeder i skiver Rødbeder i skiver

4400 g

(varenr. 151841)

produkt Drueagurker Drueagurker

4300 g

(varenr. 157672)

produkt Burger Dressing Burger Dressing

5 kg

(varenr. 150468)

produkt Burger Burger 100 g - 30 stk - 3 kg (varenr. 157436)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik