Ingredienser 10 pers.
4 andebryster (800 g)
500 g Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce
400 g feldsalat
100 g rødkål
100 g rosenkål
1 rødløg (125 g)
1 appelsin
25 g granatæblekerner
40 g hasselnødder
100 g fetaost
1 dl vinaigrette
Friske krydderurter
Sådan gør du
- Krydr andebryst med salt og peber og steg dem på en tør pande med skindsiden nedad i ca. 7 min.
- Kom dem derefter i ovnen ved 200 grader i ca. 13 min., til de er rosa.
- Varm en pande op med Den Gamle Fabrik Kirsebærsauce og kog den lidt ind. Glaser andebryst heri.
- Bland en salat af feldsalat, snittede rødkål, rosenkål og rødløg. Pynt den af med appelsinfileter, granatæblekerner, hasselnødder og fetaost.
- Hæld en god vinaigrette, salt og peber udover.
- Server efterårssalat med kirsebærglaseret andebryst og friske krydderurter.
- Tip: Pisk Den gamle Fabrik Kirsebærsauce i vinaigretten.