Grøn burger

Ingredienser 10 pers.

10 grønne spinat burgerboller (Miss Bagel)
2 squash (400 g)
4 peberfrugter (350 g)
1 dl olivenolie
3 spsk. citronsaft
1000 g NATURLI´ Formbar Fars
500 g hakkede grøntsager
2 spsk. barbecuekrydderi
1 tomat
2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
2 dl Bähncke Agurke Relish
1 rødløg
Friske grønt som ærteskud, blomsterkarse eller blomster.

 

 

Sådan gør du

  1. Lun burgerbollerne
  2. Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover.
  3. Bland NATURLI´ Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydderi og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne.
  4. Fyld burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, NATURLI´ Vegan Mayo, Bähncke Agurke Relish, rødløg og friske krydderurter.
  5. Tip: Stik hul i bøffen og server den i en bagel
  6. Tip: Prøv også denne burger med lynsyltede grøntsager

Anvendte produkter

produkt Agurke Relish Agurke Relish

900 g – 6 stk

(Varenr. 150624)

produkt Vegan Mayo Vegan Mayo

2,5 kg (varenr. 157433) 

produkt Formbar Fars Formbar Fars

3 kg (varenr. 157439)

Anvendte produkter

produkt Agurke Relish Agurke Relish

900 g – 6 stk

(Varenr. 150624)

produkt Vegan Mayo Vegan Mayo

2,5 kg (varenr. 157433) 

produkt Formbar Fars Formbar Fars

3 kg (varenr. 157439)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik