Ingredienser 10 pers.
10 grønne spinat burgerboller (Miss Bagel)
2 squash (400 g)
4 peberfrugter (350 g)
1 dl olivenolie
3 spsk. citronsaft
1000 g NATURLI´ Formbar Fars
500 g hakkede grøntsager
2 spsk. barbecuekrydderi
1 tomat
2 dl NATURLI´ Vegan Mayo
2 dl Bähncke Agurke Relish
1 rødløg
Friske grønt som ærteskud, blomsterkarse eller blomster.
Sådan gør du
- Lun burgerbollerne
- Grill tyndtskårne peberfrugter og squash og læg i en skål. Kom olivenolie, citronsaft, hakkede krydderurter, salt og peber henover.
- Bland NATURLI´ Formbar Fars med hakkede grøntsager og barbecuekrydderi og form 10 burgerbøffer. Steg eller grill burgerbøfferne.
- Fyld burgerbollerne med grillede grøntsager, burgerbøf, tomat, NATURLI´ Vegan Mayo, Bähncke Agurke Relish, rødløg og friske krydderurter.
- Tip: Stik hul i bøffen og server den i en bagel
- Tip: Prøv også denne burger med lynsyltede grøntsager