Ingredienser 10 pers.
1000 g NATURLI´ Formbar Fars
5 spsk. marokkanske krydderier (kanel, spidskommen, koriander og nelliker)
3-4 løg (250 g)
4 hvidløg
200 g abrikoser
1 dl olivenolie
1 citron
500 g couscous (kogte og afkølede)
200 g søde cherrytomater
1 ds. kikærter (400 g)
125 g spinatblade
120 g ristede græskarkerner
3 dl mangochutney
5 dl Bähncke Karry Abrikos Dressing
Friske krydderurter (koriander, mynte)
Sådan gør du
- Bland NATURLI´ Formbar Fars med krydderier, 2 hakkede løg, hvidløg og 150 g hakkede abrikoser. Smag til med salt og peber.
- Form farsen til frikadeller og steg dem i olivenolie. Skær citronen i både og grill den.
- Anret couscous bowl med cherrytomater, kikærter, spinatblade, løgringe, ristede græskarkerner, abrikoser, og marokkansk krydrede frikadeller.
- Server couscous bowl med mangochutney, Bähncke Karry Abrikos Dressing, grillet citron og friske krydderurter.
- Tip: Bland cremefraiche med mynte og limesaft og server myntedressing til denne bowl.