Bagte auberginer

Ingredienser 10 pers.

5 auberginer
400 g NATURLI´Pulled
255 g NATURLI´ Creme Fresh
200 g Bähncke Agurke Relish
1/2 tsk. tørret chiliflager
Purløg
2 limefrugter
Frisk chili

 

 

Sådan gør du

  1. Flæk auberginerne og skrab fyldet ud i en skål. Læg dem på en bageplade og pensl dem med olie.
  2. Hak fyldet groft og steg det på panden med NATURLI´ Pulled i lidt olie.
  3. Tilsæt, salt, peber og chiliflager. Steg det til auberginekødet er blødt.
  4. Fordel blandingen i de halve auberginer og bag dem i ovnen i 20 min. ved 200 grader.
  5. Inden servering, pyntes de med NATURLI´ Creme Fresh, Bähncke Agurke Relish, purløg, frisk chili og lime.

Anvendte produkter

produkt Agurke Relish Agurke Relish

900 g – 6 stk

(Varenr. 150624)

produkt Pulled Pulled

3 kg (varenr. 157440)

 

En plantebaseret og dekorativ servering!

Bagte auberginer med NATURLI´ Pulled, Bähncke Agurke Relish, chilli og purløg. Fyldt med god smag og flot at servere.

NATURLI´ Pulled er et velsmagende vegansk produkt baseret på sojaprotein.

Det er en vegansk variation af det populære Pulled Pork og produktet passer perfekt, hvis du vil lave veganske / vegetariske, grønne retter.

Det er fri for gluten, mælk, æg og animalske råvarer. 100% Plantebaseret!

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det ingen sag at kreere lækre, smagfulde veganske serveringer.

Serveringen vil pynte på buffeten i kantinen, men også tage sig flot ud som forret i restauranten eller som en let frokost servering på caféen.

Alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer på menukortet, vil elske den her smagfulde ret.

Retten er ikke kun for dem, der omfavner en plantebaseret livsstil, men for enhver, der elsker god mad.

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til det plantebaserede menukort.

Anvendte produkter

produkt Agurke Relish Agurke Relish

900 g – 6 stk

(Varenr. 150624)

produkt Pulled Pulled

3 kg (varenr. 157440)

Værdi til dig i din indbakke

Få de bedste råd, tips og nyeste viden fra vores tværfaglige palette af fageksperter. De omdanner også fremtidens madtrends til værdifulde indsigter for dig.

Privatlivspolitik