Ingredienser 10 pers.
1 ds. Beauvais ØKO Kikærter (400 g)
2 spsk. olivenolie
2 spsk. zataar krydderi
500 g pasta
1 lilla spidskål (500 g)
1 broccoli (300 g)
500 g grønne bønner
2-3 dl Bähncke KIK Mayo
1 citron, saft herfra
200 g fetaost
1 bundt forårsløg
1 agurk, letsaltet
Spiselige blomster
Friske krydderurter
Sådan gør du
- Hæld lagen fra Beauvais Økologiske Kikærter og skyl dem. Bland dem med olivenolie, zataar krydderi og salt. Rist dem i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min.
- Kog pastaen i letsaltet vand og køl den af. Snit spidskål fint og blancher broccoli buketterne. Kog bønnerne i letsaltet vand.
- Vend pasta, spidskål, broccolibuketter og bønner sammen med Bähncke KIK Mayo og citronsaft.
- Server den arabisk pastasalat med smuldret feta, hakkede forårsløg, agurk, spiselige blomster og friske krydderurter.